Hallo, ik ben Ruud Hilhorst, geboren in 1966, en woon al vele jaren in het prachtige Borculo, in de Achterhoek, samen met mijn vrouw Wilma. We hebben twee fantastische kinderen, Laura en Rick, die inmiddels hun eigen weg hebben gevonden.

Naast mijn fulltime baan in de installatiewereld, heb ik een passie ontwikkeld voor fotografie. Als ons 45+ voetbalteam op vrijdagavond speelt, ben ik meestal ook met mijn camera present.

Wanneer ik mijn nieuwste foto's, gemaakt tijdens het gouden uurtje, deel op sociale media, ontvang ik regelmatig enthousiaste reacties en aanmoedigingen om meer te doen met mijn talent. Daarom heb ik besloten om de eerste stap te zetten en te ontdekken of ik anderen ook blij kan maken met mijn fotografie. Of het nu gaat om een prachtige portretfoto, een groepsfoto of een ander speciaal verzoek, ik sta klaar om aan jouw wensen tegemoet te komen.

Heb je leuke ideeën, speciale wensen of wil je gewoon meer weten? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik kijk ernaar uit om samen met jou iets bijzonders te creëren.